Маршмеллоу на багатті: як смажити зефір, 5 рецептів, зефірки для смаження

Смажений на багатті Маршмеллоу – смачний і незвичайний десерт, тому що в результаті нагрівання всередині він стає тягучим, а зверху покривається апетитною рум'яною скоринкою. Потрібно лише правильно підібрати зефір, оскільки деякі його види не призначені для термічної обробки. Якщо у вас немає часу виїхати на природу, то можна запекти зефір на плиті, в духовці, мікрохвильовій печі або навіть на свічці. Розглянемо способи приготування Маршмеллоу у похідних та домашніх умовах.

Чи можна смажити маршмеллоу на багатті

Маршмеллоу можна додавати в десерти, прикрашаючи тістечка, торти та морозиво. Дрібні зефіринки додають у гарячий шоколад, какао та каву, що дозволяє зробити ці напої ароматнішими (краще використовувати зефір без ароматизаторів, щоб не перебити вихідний аромат цих напоїв).

Але крім цього, маршмеллоу все частіше смажать на багатті під час походів та посиденьок на природі. Але якщо довго тримати зефір над вогнем, він підгорить і може спалахнути. Тому фахівці раджу смажити цей десерт на вугіллі, що тліє, так як це дозволить рівномірно засмажити його з усіх боків.

Жарка маршмеллоу на багатті – непоганий варіант зробити похід різноманітнішим