Польський гриб цінується за високі смакові якості. Назв у нього багато, все залежить від місцевості зростання. Часто за смаковими якостями його прирівнюють до білого. Належить до пізніх грибів, росте навіть під час заморозків. Ще одна перевага – у тривалому періоді плодоношення. Але щоби повністю насолодитися смаковими якостями, потрібно знати, де шукати трофей і як його збирати.
Як виглядає польський гриб
До сьогодні йдуть суперечки, до якого роду його віднести з сімейства Болетові. Іноді його зараховують до роду Болет або Моховик, деякі виділяють в окремий рід псевдоболету. Польські гриби набули широкого поширення в кулінарії. Зовнішні унікальні риси допоможуть дізнатися про нього серед інших трофеїв.
Польський гриб відноситься до роду Моховиків сімейства Болетових