Риба у фользі на вугіллі: скільки смажити на багатті, як приготувати

Дедалі рідше, виїжджаючи на природу, люди готують традиційні шашлики з м'яса. Популярність набирають корисніші та дуже смачні рибні страви. Рибу можна запекти у фользі на вугіллі або просто на решітці, а різні спеції та маринади додадуть їй пікантні нотки та яскравий аромат.

Як вибрати рибу для запікання у фользі на вугіллі

Риба на багатті є ідеальним продуктом для людей, які віддають перевагу здоровому харчуванню. Запечена, вона містить дуже мало калорій і безліч вітамінів, необхідні повноцінної роботи організму. Для приготування на мангалі потрібно правильно вибрати рибу, щоб не пошкодити довгоочікуваний відпочинок на природі.

Смажити на багатті можна будь-яку рибу, хоч річкову, хоч морську, кому що подобається. Для запікання цілком підійде екземпляр середнього розміру, а занадто велику тушку можна порізати на стейки.

Для запікання у фользі на вугіллі можна використовувати як річкову, так і морську рибу

Найсмачніше у фользі виходять жирні сорти, наприклад, скумбрія, форель, окунь.