З настанням тепла багато хто вирушає на природу смажити шашлики. Не всі люблять використовувати для таких цілей куряче філе, бо вважають м'ясо сухим. Але шашлик з грудки можна зробити соковитим та смачним, якщо використовувати маринад. При правильному підході можна отримати найсмачнішу грудку на багатті.
Загальні рекомендації щодо приготування шашлику з грудки на мангалі
Особливість цього птаха в тому, що вона не має особливого вираженого смаку. Саме тому існує величезна кількість рецептів її приготування з різними видами заливки. У складі найбільше легко засвоюваного білка, а жири та вуглеводи практично відсутні. Тому люди, які стежать за своїм харчуванням, регулярно включають птаха до свого раціону.
Для приготування курячого шашлику рекомендується брати лише свіже м'ясо
Для приготування найкраще використовувати свіже м'ясо, яке не зазнавало попереднього заморожування. Якщо придбати охолоджену грудку немає можливості, то розморожування проводять спочатку на нижній полиці холодильника, а потім відправляють в умови кімнатної температури.