Солянка в казані на багатті: 20 рецептів, збірна, мясна, класична, суп

Рецепти

Їжа, приготовлена на багатті в поході, завжди виходить смачнішою, ніж удома. Казан вважається найвідповіднішим посудом для готування на відкритому вогні. Багато хто впевнений, що найкраще в ньому готується плов, але це зовсім не так. У казані можна приготувати все, що завгодно, наприклад, неймовірно смачну, ароматну і соковиту солянку.

Солянка – що це за страва і які основні принципи її приготування

Солянка – це старовинне російське блюдо, яке раніше іменувалося «селянкою» і було традиційною сільською стравою. Селяни готували його із залишків різних продуктів, тому її часто називають збірною солянкою. Вона є дуже густим супом, приготованим на насиченому рибному, м'ясному або грибному бульйоні.

Солянка – це ідеальна страва для приготування на багатті

Як правило, у будь-якому рецепті солянки мається на увазі дуже багато інгредієнтів.