Трінога для багаття своїми руками: покрокове керівництво

Кожен любитель похідних мандрів знає, наскільки смачною буває їжа, приготована на багатті. І переваги тут очевидні. У домашніх умовах використовується плита, але багаття надає стравам особливого аромату. А брати з собою навіть маленьку плитку нема чого – де в похідних умовах знайти електрику? В обідню перерву або на час вечері доведеться користуватися тим, що є. Хтось віддає перевагу складаним мангалам, похідним барбекюшницям, коптильням, казанам та іншим варіантам. Але часто люди беруть із собою похідний казанок. Також потрібно те, що утримуватиме його над багаттям. Для цього стане в нагоді тринога. Такий корисний пристрій легко виготовити самостійно з різних матеріалів.

Що таке тринога для багаття

Це конструкція, яка дозволяє закріпити посуд над багаттям для приготування їжі. Найчастіше має три опори, але іноді їх може бути більше. Вони з'єднуються у спільній верхній точці, з якої звисає ланцюжок (або мотузка) з гаком. Вона тримає посуд над вогнем. Пристосування дозволяє готувати продукти практично за будь-яких умов – лісові походи, гірські подорожі, морозна чи спекотна погода.